Oua umplute

de AndreaE in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2014 | 4383 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 200 gr pate de porc
  • 1 ardei capia mic
  • patrunjel tocat
  • sare

Maioneza:

  • 1 galbenus de ou
  • cc 200 ml ulei
  • 2 linguri smantana
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Am fiert ouale tari.

Le-am taiat in doua si am scos galbenusurile.

Am tocat foarte marunt ardeiul.

Intr-un bol am amestecat galbenusurile cu pateul , ardeiul si patrunjelul, si am sarat.

Am facut maioneza la care am adaugat 2 linguri de smantana si sare dupa gust.

In tava am intins maioneza, am asezat jumatatile de albusuri pe care le-am umplut cu compozitia de pate.

Am ornat cu bucatele de ardei si patrunjel. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (14)

AndreaE 1

21.04.2014, 12:53

va pe toti

Rocsi 1

21.04.2014, 20:23

Imi plac

Panacris 1

22.04.2014, 07:52

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute cu crema de branza si jambon